Автентични програми

Original TM

Екипът ни създава пътувания от над 10 години и ТрекМания винаги се е стремяла да Ви отвежда до нови дестинаци по нестандартни пътища. Всеки един маршрут отнема много време и труд за проучване и разработване, а дългогодишният ни опит гарантира, че пътуването ще се случи точно така, както е планирано. Разбира се, дестинациите са отворени за всички и никой не може да ги патентова, но съчетаването на маршрути и забележителни места е интелектуална собственост. Много от създадените от нас пътувания започнаха да се появяват като дословна организация в различни фирми, клубове и сдружения и това приемаме като признание за нашия труд, умения и професионализъм.

ТрекМания въвежда печата „Original TM“ за всякo преживяване, което е създала и предложила на пътешествениците преди останалите туроператори в България.  Това включва конкретни места и дестинации или съчетаването им в подходящ ред.

С ТрекМания ще се почувствате истински първопроходци и ще се доближите до някогашните изследователи.

Бисквитките ни помагат да ви предоставяме по-добра услуга. Използвайки нашите услуги, вие се съгласявате с нашето използване на бисквитки. Научи повече