ТРЕКМАНИАШКО ПАРТИ 2018

ТРЕКМАНИАШКО ПАРТИ 2018

МЕСТАТА С НОЩУВКА СА ИЗЧЕРПАНИ. ВЪЗМОЖНО Е ВКЛЮЧВАНЕ САМО ЗА ЕДИНИЯ ИЛИ ДВАТА ЕДНОДНЕВНИ ВАРИАНТА, НО СЪС СЛИЗАНЕ ВЕЧЕРТА В СОФИЯ С ОРГАНИЗИРАНИЯ ОТ ТРЕКМАНИЯ ТРАНСПОРТ.

Динамичен маршрут                                                                                       

Дестинация: Витоша

ДАТА: 15.12.2018                                                                                            

25 лв на човек за еднодневен маршрут

40 лева на човек за двудневния маршрут

Водачи: Емил Енчев, Венцислав Милушев, Боян Дочев, Найден Тодоров, Ивайло Ненов, Владимир Цветков, Цветомир Гецов 

ТрекМаниаци, Екипът на ТрекМания ви кани на парти! Отминаващата 2018 година оставя в нас много емоции за успешно изкачени планини и незабравими пътешествия :) Отново ви каним в хижа Камен Дел на 15 декември, за да отпразнуваме стотиците изкачени върхове и изминатите хиляди километри! Сбъднатите върхове на ТрекМаниаците - вашите върхове! Приготвили сме два приятни прехода за всеки вкус, както и много изненади!

1 ДЕН

Сборен пункт - паркингът на Национален стадион “Васил Левски“ в 7:30 часа. Трансфер до района на село Кладница. Целта ни за днес е хижа Камен дел, където ще пристигнем около 16:30 часа. Маршрутът по който ще преминем ще бъде избран според времето, но ще отговаря на едно задължително условие - ще е нестандартен :)

На хижа Камен Дел могат да се присъединят и всички, които желаят да дойдат направо за купона, нямат въможност да направят прехода или желаят да се качат до хижата по друг маршрут. За всички желаещи да се качат директно ще има осигурен транспорт, който ще тръгне от паркингът на Национален стадион “Васил Левски“ в 15:30 часа, за хижа Момина скала, откъдето ще достигнем до хижа Камен Дел.

Следобед ще се съберем в уютната столова на хижата, ще се видим и ще се почерпим. Тук е моментът и за нашите изненади :)

За желаещите да се спуснат до София още същата вечер ще има осигурен транспорт до Бояна, а за останалите, купонът ще продължи в хижата. Нощувка в хижата.

2 ДЕН

След закуска се отправяме към Черни връх. Ще направим преход през платото и след като изкачим Витошкия първенец ще се спуснем към Чуйпетльово. 

Желаещите да се присъединят за този ден, ще могат да го направят от хижа Алеко, докъдето ще стигнат с осигурен транспорт тръгващ в 7:30 от паркингът на Национален стадион „Васил Левски“  и след кратко изкачване ще пресрещнат останалата част от групата на Голи връх.

В зависимост от желанието на участниците ще можем да се спуснем и по по-кратък маршрут.

Важно! Местата на хижа Камен Дел са ограничени – не се колебайте дълго!

Включва: 

- Професионален планински водач

- Транпорт съобразно програмата

- Планинска застраховка

- Нощувка на хижа Камен дел при двудневния вариант 

Не включва:

- Храни и напитки, лични и непредвидени разходи при форсмажорни обстоятелства

 (виж: Общи условия)

Цена: 25 лв.
Направи запитване
Участници:

Снимките в сайта са собственост на ТрекМания

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн